LACTASE ENZYME - Кажете край на подуването и дискомфорта
Лактазата (ß-галактозидаза) е храносмилателен ензим, който разгражда лактозата в млякото на прости захари, глюкоза и галактоза.
Лактозата в млякото, млечните продукти и протеиновите пудри и десерти е основната причина, част от хората да изпитват дискомфорт като подуване и газове след консумацията им.
LACTASE ENZYME ще ви позволи да се насладите от удоволствието да приемате любимите си протеин, казеин, барове или снакове с високо белтъчно съдържание, без да изпитвате подуване и дискомфорт.
Начин на употреба:
- 1 капсула с всяко протеиново хранене
- 1 капсула LACTASE ENZYME спомага за усвояването на около 25-28 грама протеин. При прием на по-високо количество приемайте по 2 капсули.