Защо да изберете БИО КАФЕ НИСКОКИСЕЛИННО ОТ ЦЕНТРАЛНА АМЕРИКА?
БИО КАФЕ НИСКОКИСЕЛИННО ОТ ЦЕНТРАЛНА АМЕРИКА е органично кафе с невероятен вкус и аромат. Зърнатата арабика от биологично земеделие се рафинират посредством специален процес.Премахва се външният восъчен слой на зърната чрез пара, което също намалява киселинността. По този начин се извличат само неговите ползи-мек вкус с удивителен аромат и ниска киселинност
Произход на БИО КАФЕ НИСКОКИСЕЛИННО ОТ ЦЕНТРАЛНА АМЕРИКА
Малки стопанства от Латинска Америка правят всичко възможно за производството на това уникално, меко кафе. Те принадлежат към кооперации като CIRSA от Мексико и CEPICAFÉ от Перу.
Състав:
- 100% био Арабика
Как да го приготвите ?
Не всяко кафе е едно и също - следователно не могат да се дадат еднакви инструкции за дозиране!
Кафето е много чувствителна напитка. Вкусът зависи силно от качеството на водата и начина на приготвяне.
Експериментирайте с дозировката на кафето, докато не откриете най-приятния за вас вкус.
Опитайте кафе с щипка канела или ванилия ,ще останете очаровани!
Съхранение
- Винаги пазете кафето си на хладно и сухо място.
4013320041093