Предимства на продукта пред суровите яйца:
- Няма да губите време в отделяне на жълтъци.
- Няма отпадъчен материал.
- По-дълъг срок на годност, заради извършената пастьоризация (6 м.).
- Продукт без холестерол.
- Хомогенна смес.
- Може да се консумира директно от бутилката.
Течният яйчен белтък (Liquid Egg Whites) на Pure Nutrition е отличен източник на протеин, който съдържа всички незаменими аминокиселини в най - доброто съотношение!
Нашият продукт е съставен изцяло на 100% от течен яйчен белтък. Без допълнителни подсладители! Без нищо добавено!
Ползи:
- Най-добрият източник на чист и качествен протеин.
- Набавяне на допълнително белтъчини.
- Увеличаване на положителния азотен баланс.
- Най-добрият източник на Левцин (верижно разклонени аминокиселини).
- Възстановяване на мускулните влакна след физическо натоварване.
Препоръчителна употреба на течния яйчен белтък (Liquid Egg Whites)на Pure Nutrition:
- Може да се използва за високопротеинови, нисковъглехидратни омлети или бъркани яйца.
- Винаги може да го добавите към протеиновия си шейк или смути, за да увеличите съдържанието на протеин.
- Продуктът може да се използва за приготвянето на десерти като например суфле, сладолед, целувки, палачинки, бисквити и различни сладкиши.
- Яйчният белтък на Pure Nutrition може да се консумира суров или след топлинна обработка.
Продуктът трябва да се съхранява при температура между 0 и 25 градуса в продължение на целия срок на годност. Температура над 25 градуса не е подходяща. След като отворите бутилката, веднага я сложете в хладилник (като сте сигурни, че капачката е здраво затегната) и консумирайте в рамките на следващите 48 часа. Неотворени бутилки могат да се държат замразени за период до 12 месеца. За да размразите продукта, сложете го в хладилник за около 10 - 12 часа и не консумирайте, докато не е напълно размразен.
8100058324348