Био Кокосово Гхи
Био Кокосовото Гхи съдържа равни части краве масло и кокосово масло. Био Кокосовото Гхи е особено подходящо за готвене на изключително високи температури. То представлява идеална мазнина за хора с чувствителност към млечни продукти и лактоза. Богат източник на ценни мастни киселини. Усвоява се от организма много по-лесно в сравнение с всички други растителни мазнини.
Предимства:
- Богат източник на мастни киселини.
- Естествен продукт.
- Подходящ за хора с чувствителност към млечните продукти.
Внимание: Този продукт е естествен. При стайна температура може да бъде частично твърда и частично течна. При преминаване от течно към твърдо състояние се образуват гранулирани структури, които са характерни за продукта и не водят до промяна в качеството.
Начин на употреба:
- Подходящо за готвене и като добавка към различни ястия.