Ползите от сок от круша
- Био продукт
- Съдържание на плодове: минимум 60%
- Нефилтриран, пастьоризиран продукт
- Без добавена захар
- Съдържа естествена плодова захар
Крушата, оказва се, е един от най-полезни плодове, които въпреки липсата на безценните омега-3, притежават качеството да потискат възпалителни процеси в организма, благодарение на антиоксидантите, които съдържа. Дори много повече, флавоноидите в този меден плод носят ползи не само на сърдечносъдовото здраве, но и имат антираков ефект.
Известно ни е, че консумацията на плодове и зеленчуци по принцип е от полза в борбата срещу диабет, но измежду всички видове крушите и ябълките са тези, които има най-силен ефект да намаляват риска от захарна болест.
С висока концентрация в крушите се отличава наличието на фолиева киселина, холин, витамин С,витамин А и бета-каротин, както и лутеин и зеаксантин, витамин К – всички те достатъчно популярни с ползите си за здравето. Със сигурност това я прави полезна за нервната система и очите, най-малкото.
Богата е още на фосфор,калций,магнезий и изключително много на калий, с което крушата става подходяща и при профилактиката на високото кръвно и остеопорозата.
Начин на употреба:
- Разклатете добре преди употреба.