Зеленчуковите мусове са кремообразни пасти от зеленчуци, ядки и подправки.
Те са подходящи за намазване върху хляб или брускета, както и за предястие. Мискът от цвекло и хрян е хранителна експлозия от вкус и ползи.
Какви хранителни ползи има от похапването на цвекло?
Цвеклото е част от семейството на хеноподите. Други членове включват манголд, спанак и киноа.
Червеникаво-лилавите пигменти в цвеклото съдържат фитохимикали, наречени беталини. Беталините помагат за намаляване на растежа на туморните клетки в дебелото черво, стомаха, нервите, белите дробове, гърдата, простатата и тестисите.
Цвеклото е особено защитно за очите и нервната ни система. Те също така помагат за предпазване от сърдечни заболявания, вродени дефекти и рак.
Цвеклото е богато на антиоксиданти, витамин С и манган.
Цвеклото помага за намаляване на възпалението. Сърдечните заболявания и диабетът са два хронични здравословни проблема, влошени от възпаление.
Фибрите в цвеклото са уникални и могат да осигурят здраве
А хрянът е малък корен естествено богат на много ключови хранителни вещества, включително:
- калций
- Диетични фибри
- фолиева киселина
- манган
- магнезий
- калий
- Витамин Ц
- Цинк
Всички тези хранителни вещества играят важна роля за поддържането на добро цялостно здраве.
Зеленчуковите мусове на Rudolfs са:
- Богати на фибри
- Съдържат витамини и минерали
- Вкусни и засищащи
Зеленчуков мус от Цвекло и хрян е:
- 100% БИО продукт
- Без глутен
- Подходящ за вегани
- Източник на витамин Ц
Зеленчуков мус – Rudolfs съдържа цвекло, вода, рапично масло, хрян, слънчогледови семки, тиквени семки, оризово брашно, оцет от бяло грозде, сол, чесън, витамин С.
4751017941140